Tuesday, February 28, 2012

Humm Sudah-Sudah Ler...

Assalammualaikum...
Dah lama aku xupdate kan blog aku nie..
Ada sebab nape aku xupdate..
Nanti aku story yer.. hehehe..

Now aku nak ckp something pada s'orang gurl..
Aku just nk ckp please jgn gngu hidup aku lg..
Setelah benda tue dah jadi..
Aku xpnh dendam pape dgn ko..
Aku xpnh gngu hbgn korg..
After ko dh dptkn dia...

Aku sentiasa berdoa semoga korang bahagia...
Bnda dh lepas tue aku xnk ungkit2 lagi...
Ko pun dh bhgia dgn dia..
Why after 2years ko still nk msg2 aku lg..
Ko benci dgn aku...
Sptnya aku yg benci dgn ko...
Tp aku bkn jenis yg bdndm & benci org..

Aku dh redha..
Dia bkn jodoh aku, mungkin dia jodoh ko..
So why ko perlu msg2 aku lg..
After dia tinggalkn aku n pergi kat ko..
Aku xpernah gngu hbgn korg..

Dah ler henti2kan ler cari pasal wahai gurl..
Sebab aku xprnh cr psl dgn ko..
Xsmstinya org yg kita syg tue jd milik kita..
Aku sntiasa doa kan dia bhgia wlaupun dgn sesiapa saja..

Now aku dh bhgia dgn khidupan aku skrg..
Bhgia dgn family aku.. terutama ibu aku yg sentiasa memahami aku..
Dan aku bhgia dgn "si dia" yg boleh brkongsi suka & duka bersama...

Xperlulah ko tergugat dgn aku...
sebab aku xprnh kacau hubungan korg..
Xperlu ler nk msg2 aku, nk ckp aku mcm haram, benci aku..
dan nak bg tau yg dia milik ko..
Kalau ko nk tau Ajal, Maut, Jodoh & Pertemuan
Semuanya ditangan Yang Maha Esa..
Sudah2 ler benci kat aku sbb aku tk prnh kcau hidup ko...

Salam..


Semoga Hubungan Korang Kekal Sampai Keakhir Hayat... Amin...



P/S : Yang Dah Lepas Biarkan Berlalu.. Jalan Harus Kedepan Jgn Padang Kebelakang... ^___^ Dah Xpayah Benci2 Aku Coz Aku Xpernah Kacau Hidup Ko Gurl...

No comments:

Post a Comment